EMIL MARTINOVIC

Utdanning: 

CrossFit Level 1 Trainer

Utdannet PT ved UiA

UEFA C-Lisens 

Tar en Bachelor i «Idrett - Med spesialisering i trenerrollen» ved HINN 

 

Kurs: 

Khan Porter Workshop

Myles Jeffers Vektløfting kurs 

Leif Erik Gladstad Gymnastikk kurs 

 

Relevant jobb erfaring: 

1 år som coach på CrossFit Elverum 

Fysisk trener for Elverum Håndball Damer Sesong 18/19 

Fysisk Trener for Region Innlandet fra Vår 2019 -  p.d.d

Fysisk Trener/oppfølgning til enkelt spillere Elverum Herrer Rekrutt og G16 fra Mai 2019 - p.d.d

 

 

Emil Martinovic, 22 år, fra Vennesla. Tidligere idrettsbakgrunn fra Fotball, og var i Vindbjart´s Alags tropp 15/16 sesongen. Jobber nå hovedsakelig med atleter innenfor Håndball/Fotball som har lyst å bruke styrkerommet som redskap til å optimalisere sine ferdigheter på idrettsarenaen. 

 

Utdannet PT høsten 2017 ved UiA, og siden den gang jobbet smått med atleter innenfor forskjellige idretter som fotball, håndball, golf og MMA. Året 18/19 flyttet jeg til Elverum og startet på linjen «Idrett - Med spesialisering i trenerrollen», hvor jeg spesialiserte meg i Fysisk Trening. 

 

Nå har jeg jobbet 1 år som Fysisk Trener for Elverum Håndball Damer og som coach på CrossFit Elverum. Har også jobbet, og jobber fortsatt som Fysisk Trener ved Region Innlandet, hvor jeg har ansvaret for det fysiske som blir holdt på regionssamlinger/landsdelssamlinger og lignende. 

 

Siden Mai 2019 har jeg også jobbet som Fysisk Trener for Elverum Herrer Rekrutt/G16 hvor jeg har gitt, og fortsatt gir oppfølgning til enkelt spillere. 

 

Ved VA vil jeg først og fremst jobbe med motiverte og sultne atleter innenfor Håndball og Fotball, men også blant annet ha noen CrossFit inspirerte gruppetimer og timer innenfor Olympisk Vektløfting.