GRUPPETRENING

Styrketrening for damer

 

Torsdager kl 17:00 med Hans Jørgen

Innholdet på denne timen ligger egentlig litt i navnet. Det er styrketrening skreddersydd for damer. I bunn og grunn får du en god og effektiv styrketrening av hele kroppen. En populær time blant "våre" damer på VA :) Målet er også at du skal lære mer om grunnleggende styrketrening, som du kan få god nytte av i lang tid fremover!

 

Ukens økt

Tirsdager kl 17:00 med Sondre

 

Ukens økt er et konsept alle våre medlemmer og kunder kan benytte seg av fra uke til uke! Hver tirsdag gjennomfører vi ukens økt i form av en gruppetime. Det er en morsom og utfordrende time

- hvor innholdet varierer fra uke til uke.

Det som er fellesnevner for denne timen er at det alltid er funksjonell og variert trening, med relativt høy intensitet. Målet er å lære mer om hva kroppen din faktisk er i stand til, og samtidig få en god helsegevinst på kjøpet.

 

Utholdenhets-trening

Mandager kl 17:00 med Sondre

​Å trene hjertet er noe av det viktigste vi gjør! Utholdenhet er kort fortalt din evne til å utføre arbeid over en viss tid. Utholdenhets-trening er på mange måter styrketrening for hjertet, og vi vet at det er noe av det aller viktigste vi gjør for god helse! Det reduserer risikoen for livsstilsykdommer, overvekt, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og mye mye mer. Målet med denne timen er selvfølgelig å få en god treningsøkt!

Likeså mye er målet å lære mer om utholdenhets-trening, og hvordan du kan gjennomføre dette mest mulig effektivt.

Good morning

Onsdager kl 06:45 med Elo

En lav-terskel time med lav ytre belastning. Vi fokuserer på mobilitet og gode bevegelses-mønstre med kroppen. Vi går gjennom litt selv-behandling i form av foamroller, massasje-ball, osv.

En time som passer for alle som driver med trening.

 

Sirkeltrening

Fredager kl 15:30 med Sondre

Dette er en time som passer for alle som ønsker en skikkelig "svettefest" før helgen!

På denne timen jobber du med høy intensitet, og går gjennom ulike stasjoner der man utfører forskjellige øvelser på tid.

- Gruppetrening er gratis for alle våre medlemmer.

- Pris for ikke-medlemmer (drop-in) er 150kr per time. Merk: Disse timene er ofte fulle, og da er våre medlemmer første-prioritert.